Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

Tuinmanagement door The Green Contractors

Meer dan de som der delen

U wilt een tuin met persoonlijk cachet? Exclusief, stijlvol en perfect passend bij uw woning? U weet al ongeveer of misschien zelfs precies hoe de tuin eruit moet zien. Maar hoe nu verder?

Heeft u de tijd en expertise om de juiste kwaliteitspartners te zoeken, kiezen, contracteren en managen en zo zelf uw droomtuin te organiseren?

Of laat u dat liever over aan onafhankelijke experts met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in exclusieve tuinen? Dan nemen wij graag het tuinmanagement van u over.

Tuinontwerp

Een exclusieve tuin of buitenruimte realiseer je niet zomaar. Dat vraagt werkelijk tijd, aandacht en expertise. Het begint al bij het ontwerp. De keuze van de juiste tuinontwerper of tuinarchitect is essentieel voor de sfeer en kwaliteitsbeleving. En wat dacht u van de briefing? Alleen met de juiste briefing aan de ontwerper gaat het creatief proces de kant op die u wilt. En krijgt u een verrassend en exclusief tuinontwerp. Een stadstuin, vijvertuin, boerderijtuin, landschapstuin, villatuin, wij zorgen ervoor.

Tuinaanleg

Vervolgens is er de keuze van de hovenier en aannemer voor de perfecte vertaling van het creatief ontwerp. Samen met u selecteren we partners die werkelijk in staat zijn het tuinontwerp te realiseren. Want, weet u zelf welke hovenier wat kan? En wat het mag kosten?

Met onze jarenlange marktkennis selecteren we de best passende tuinprofessionals. In alle openheid en transparantie. Als onafhankelijke partij zijn wij aan geen enkele leverancier gebonden. Zo garanderen we de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Projectbegeleiding

U wilt uiteraard jarenlang plezier beleven aan uw tuin. Met strakke bestrating die ook strak blijft. Met bijzondere en exclusieve tuinbeplanting die optimaal bloeit en groeit in de juiste omstandigheden. Wist u overigens dat vakkundig uitgevoerd grondwerk daarbij van belang is? Vast niet.

Vanaf het moment dat de eerste spa de grond ingaat tot aan de oplevering voeren wij daarom het projectmanagement, als u dat wilt. We begeleiden de realisatie, controleren op kwaliteit en u heeft 1 aanspreekpunt. Of heeft u alleen behoefte aan advies of een second opinion?

Dan kan dat natuurlijk ook. Bij volledige regie stemmen we planningen op elkaar af, schakelen we met de verschillende partijen en stroomlijnen de offertes en facturen voor u. Van hoveniers, grondverzetbedrijven, stratenmakers, beregeningsbedrijven, zwembadleveranciers tot elektrotechnische bedrijven en alle andere leveranciers aan toe. Zo weet u zeker dat u de tuin of buitenruimte krijgt die u in gedachten heeft. Zonder dat het u zelf tijd of moeite kost.

 

Meer dan de som der delen

Onder regie van The Green Contractors concentreren de geselecteerde tuinprofessionals zich op het onderdeel waar ze goed in zijn. Zo halen we het beste uit iedere professional afzonderlijk. En krijgt u meer dan de som van de onderdelen.

Wilt u ook een exclusieve tuin onder regie gerealiseerd?