Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

Beplanting

Wij helpen bij het maken van de juiste keuze in tuinbeplanting

Tuinbeplanting is zeer bepalend voor een tuin. De beplanting creëert sfeer en daardoor kunt u genieten van uw tuin als verlengstuk van uw binnenruimte. U wilt graag een tuin die luxe uitstraalt en een hoge kwaliteitsbeleving heeft, maar welke tuinbeplanting past daar bij? In dit artikel vertellen we u graag hoe The Green Contractors bijdragen in het maken van de juiste keuze en delen we een ‘Gouden Tip’!

Een dag op pad voor het vinden van tuinbeplanting

De keuze voor tuinbeplanting is heel persoonlijk en afhankelijk van de tuin. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? En wat zijn de ideeën van de tuinarchitect voor uw tuinontwerp? Doordat dit iedere keer weer anders is, bezoeken wij graag met onze klanten diverse kwekerijen om samen de ideale bomen en planten voor de tuin te selecteren. Dankzij ons uitgebreide netwerk van kwekerijen hebt u een zeer uitgebreide keuze in prachtige bomen, struiken, hagen en overige tuinbeplanting. Een leuk dagje uit waarbij u meteen meer feeling krijgt bij het het beoogde eindresultaat: uw droomtuin.

Gouden tip om volop te genieten van uw tuinbeplanting

 
Als u bij de aanleg van een nieuwe tuin kiest voor volwassen tuinbeplanting dan heeft de tuin direct een volgroeide uitstraling. U koopt als het ware ‘tijd’. Tijd die u anders had moeten wachten totdat de beplanting volgroeid zou zijn. In het algemeen stellen we een mix voor van diverse afmetingen waarbij we kijken waar de tuinbeplanting het meest in het zicht is en waar een mooie uitstraling belangrijk is. In achteraf gelegen en minder in het zicht liggende plekken in de tuin, mag het best de tijd hebben om eerst groeien.

Wilt u ook aan de slag met de tuinbeplanting voor uw nieuwe tuin of voor tuinrenovatie?

Neem contact op met The Green Contractors.