Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

Tuinrealisatie

U wilt een tuin met persoonlijk cachet. Exclusief, stijlvol en perfect passend bij uw woning. Alleen het beste is goed genoeg. Maar wel tegen de beste prijs.

Wij selecteren, contracteren en managen de juiste kwaliteitspartners. Zo brengen we alle disciplines bij elkaar.
U heeft er geen omkijken naar.

Onze pluspunten

N

Uw wensen vertaald naar een concreet plan

N

Een ontwerp dat uw wensen volledig tot leven brengt

N

De beste prijs voor de realisatie, doordat wij vanuit expertise onderhandelen met alle leveranciers als hovenier, zwembadbouwer en aannemer

N

De allermooiste beplanting dankzij directe levering uit ons internationale netwerk van kwekerijen

N

Complete projectregie; bewaking budget en kwaliteit

N

1 aanspreekpunt

Tuinontwerp

De keuze van de juiste tuinontwerper of tuinarchitect is essentieel voor de sfeer en kwaliteitsbeleving. Alleen met de juiste briefing aan de ontwerper gaat het creatief proces de kant op die u wilt. En krijgt u een verrassend en exclusief tuinontwerp. Wilt u een stadstuin, vijvertuin, boerderijtuin, landschapstuin, villatuin? Wij zorgen ervoor.

Tuinaanleg

Samen selecteren we de juiste hovenier en aannemer voor de perfecte vertaling van het creatief ontwerp. Met onze jarenlange marktkennis overzien we het complete aanbod in tuinprofessionals. Als onafhankelijke experts adviseren we objectief. Uw garantie voor de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Bouwbegeleiding

Vanaf het moment dat de eerste spa de grond ingaat tot aan de oplevering, voeren wij het projectmanagement. Of heeft u alleen behoefte aan advies of een second opinion? Dat kan natuurlijk ook.

Bij volledige regie stemmen wij alles op elkaar af. We schakelen met de verschillende partijen en stroomlijnen offertes en facturen voor u.

Van hoveniers, grondverzetbedrijven, stratenmakers, beregeningsbedrijven, zwembadleveranciers tot elektrotechnische bedrijven en alle andere leveranciers aan toe.

Zo weet u zeker dat u de tuin of buitenruimte krijgt die u in gedachten heeft. Zonder dat het u zelf tijd of moeite kost.

Wilt u uw exclusieve tuin ook volledig uitbesteden?

Onder regie van The Green Contractors weet u zeker dat de beste tuinprofessionals de beste prestatie leveren tegen de beste prijs.

Of bel:
Duuk: +31 657 546 136
Wim +31 657 889 578

"Het werk is ons uit handen genomen"

“Al het werk is ons uit handen genomen. Met kennis van zaken en de communicatie verliep zeer goed. Ze handelen snel. En zijn transparant over de prijzen.“ – M. Krol, Amstelveen

"Wim en Duuk staan voor hun vak én naast de klant"

Deze mannen staan voor hun vak én werkelijk naast hun klanten." – W. van Bemmel, Spakenburg

“Hun persoonlijke benadering beviel ons meteen”

Vervolgens organiseerden Wim en Duuk alles: van het allereerste ontwerp tot en met de oplevering. We zijn heel blij met het eindresultaat. - M. de Roos

“No-nonsense projectmanagers van onze villatuin”

Ze handelen op een no-nonsense manier: transparant, eerlijk, en ze leveren wat ze beloven. Jan-Willem, Den Haag

“Verrassend creatieve ideeën en uitgebreid netwerk van vakspecialisten”

The Green Contractors onderscheiden zich door hun brede kennis van zaken bij bijzondere tuinprojecten en verrassend creatieve ideeën. Björn, Bloemendaal