Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

The Green Contractors: Wim & Duuk

“Niets mooier dan de juiste boom, op de juiste plek tot groei en bloei te zien komen”

Wim Takkebos

“Als student commerciële economie vond ik een zaterdagbaantje bij een kwekerij. Ik raakte meteen verslingerd aan het vak. Daarom besloot ik na mijn studie door te gaan in het groen. Mijn achtergrond is weliswaar commercieel, maar mijn vingers zijn hartstikke groen. Om het vak te leren begon ik als productiemedewerker bij een kwekerij, werd internationaal in- en verkoper van hoogwaardige bomen en planten en groeide uit tot operationeel directeur bij een grote kwekerij. Door mijn jarenlange ervaring weet ik de weg naar hoogwaardige beplanting. Er is ongelofelijk veel aanbod van redelijke kwaliteit. Maar die échte pareltjes moet je weten te vinden.”

Duuk Muilwijk

“Ik fietste als middelbare scholier op een zaterdag langs een boomkwekerij en ben daar naar binnen gegaan voor een vakantiebaantje. Ik vond het zo leuk dat ik daarna zelfs van school spijbelde om er ook doordeweeks te werken. Hier wilde ik mijn vak van maken! Vervolgens ben ik na mijn middelbareschooltijd de opleiding voor ontwerp en aanleg van tuinen gaan doen. Uiteindelijk kwam ik bij dezelfde kwekerij terecht waar ik mijn vakantiebaan begon. Kort daarna startte Wim daar ook. Hij deed verkoop van beplanting, ik hield me bezig met begeleiding en tuinaanleg. Een gouden combinatie van kennis en ervaring blijkt nu voor The Green Contractors.”

“Heerlijk om náást opdrachtgevers te staan om hun tuinwensen te realiseren.”

Wim & Duuk

“Samen zijn we The Green Contractors gestart, omdat we de behoefte zagen aan een onafhankelijke partij die niet tegenover, maar náást de opdrachtgever staat om zijn tuinwensen te vertalen en realiseren. Teamwork met de klant en toeleveranciers.”

Meer dan de som der delen

Onder regie van The Green Contractors concentreren de geselecteerde tuinprofessionals zich op het onderdeel waar ze goed in zijn. Zo halen we het beste uit iedere professional afzonderlijk. En krijgt u meer dan de som van de onderdelen.

Wilt u ook een exclusieve tuin onder regie gerealiseerd?