Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

Beplanting

Beplanting bepaald de sfeer

We zijn specialisten in hoogwaardige beplanting. Als echte matchmakers in beplanting weten wij de mooiste bomen en heesters voor u te vinden, passend en onderscheidend in het tuinontwerp van uw dromen.

Bent u op zoek naar unieke bomen of heesters? Wij vinden en leveren de allermooiste exemplaren. Want alleen het beste is goed genoeg. Ook de vakpers noemt ons inmiddels bomenmatchmakers.

Vanuit een uitgebreid netwerk van boom- en handelskwekerijen door heel Europa, selecteren we voor elk type beplanting de juiste leverancier. Wij kopen rechtstreeks bij deze kwekers in. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en de beste deal uit de markt.

We adviseren u meteen te kiezen voor volgroeide beplanting. Uw tuin oogt dan vanaf oplevering ‘af’ en biedt direct volop privacy. Bomen kun je vergelijken met een schilderij. Je koopt als het ware een kunstwerk. Daarom gaan we graag met u op pad, zodat u zelf met ons een ‘strik’ kunt doen om de boom of solitair van uw keuze. Als echte matchmakers adviseren we u bij de juiste keuze, passend bij uw wens, ontwerp en tuin.

Villatuin, landschapstuin, boerderijtuin, vijvertuin of daktuin; wij zorgen ervoor

of bel +31 657 546 136

Het werk is ons uit handen genomen

“Al het werk is ons uit handen genomen. Met kennis van zaken. Communicatie is zeer goed. Ze handelen snel. En zijn transparant over de prijzen.“ – M. Krol, Amstelveen