Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

The Green Contractors zijn aanwezig op het meest toonaangevende luxury event van Europa: Masters of LXRY 2015. Van 10 t/m 14 december 2015 in Amsterdam Rai. Breng ons een bezoek in onze tuinbeleving.

Opmerkelijk & stijlvol

Masters of LXRY staat voor durf, creativiteit en kwaliteit en het onderscheid te willen maken tussen goed en geweldig, tussen alledaags en extra. En dat is precies wat wij als Green Contractors ook nastreven. Onze klanten helpen met het realiseren van de tuin van hun dromen. Opmerkelijk, stijlvol en voor 100% passend bij hun wensen.

Pure beleving

De Masters of LXRY 2015 is groter dan ooit met meer dan 30.000 m2 beursoppervlakte. The Green Contractors mochten hier niet ontbreken, zij verzorgen alle bijzondere beplanting op en rondom de beurs. Het event is pure beleving met exclusieve lanceringen, live muziek, entertainment, high end borrels, shows en optredens.

Welkom in onze groene tuinbeleving

U vindt u ons eenvoudig tijdens het event. Onze stand is één grote groene tuinbeleving, waar u even heerlijk tot rust komt en zuurstof kunt happen. Speciaal voor de Masters of LXRY 2015 hebben wij diverse partners uitgenodigd om samen met ons de stand vorm te geven. Zij behoren tot de topleveranciers in Europa voor exclusieve tuinprojecten. Zo staat er ook een prachtig beeld van kunstenares Jackie Sleper. De basis voor haar kunst is onder andere de natuur in al haar verscheidenheid. Benut deze kans en wissel samen met ons van gedachten over uw tuin.

Wij maken graag kennis met u!

Heeft u een vraag over uw lopende of toekomstige tuinproject? Kom langs bij ons op de stand. Wij maken graag tijd voor u. Dan kunnen we direct concreet met u meedenken over de mogelijkheden en maken we graag een afspraak om bij u op locatie verder te praten. We kijken er naar uit kennis met u te maken! Graag tot ziens op standnr. 205. Wim Takkebos Duuk Muilwijk U vindt The Green Contractors in hal 2, standnummer 205 Lees meer informatie over Masters of LXRY op de website