Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

Reviews 

Lees hier de ervaringen van onze tevreden klanten en waarom zij gekozen hebben voor The Green Contractors:

“Wim en Duuk staan voor hun vak én naast de klant” – W. van Bemmel, Spakenburg

“Geadviseerd door onze hovenier, begreep ik eerst niet zo goed wat de toegevoegde waarde is van The Green Contractors. Maar nu weet ik dat maar al te goed. Onder hun leiding en wereldwijde netwerk van topkwekerijen, hebben wij nu de mooiste villatuin tegen de scherpste prijs. 
Met hun jarenlange kennis en ervaring adviseren en begeleiden zij alle disciplines naar maximaal resultaat. En…Wim en Duuk losten zelfs de nalatigheid van één van de partijen voor ons op. Een partij die wij nota bene zelf gekozen hadden. Deze mannen staan voor hun vak én werkelijk naast hun klanten.”

“No-nonsense projectmanagers van onze villatuin”
Jan-Willem Schalkwijk, Den Haag

“Met hun uitstekende kennis, jarenlange ervaring en vele relaties in de groensector hebben Duuk en Wim de realisatie van onze villatuin begeleid, een omvangrijk project van maar liefst 1.000 vierkante meter. Ze hebben aantoonbaar diepgaande expertise en zijn bedreven in het vinden van de juiste professionals om het project tot een succes te maken. Ze handelen op een no-nonsense manier: transparant, eerlijk, en ze leveren wat ze beloven. Gedurende de realisatie hield Duuk nauwlettend toezicht op de voortgang, terwijl Wim zijn expertise in planteninkoop ten volle benutte. Samen hebben we diverse kwekerijen bezocht om onze selectie te maken, wat een ontzettend leuke ervaring was.”

“The Green Contractors nemen je al het werk uit handen”
M. de Roos, Nijkerk

“Wij gingen van een relatief kleine tuin naar een grote villatuin. Hoe richt je die in? Waar haal je de juiste beplanting? En wat mag dat kosten? Daar hebben we zelf geen verstand van. Onafhankelijk advies en een partij die alles voor je organiseert, is dan heel prettig. Dat vonden we bij The Green Contractors. We maakten kennis op de Luxury Fair. Hun persoonlijke benadering beviel ons meteen. Vervolgens organiseerden Wim en Duuk alles: van het allereerste ontwerp tot en met de oplevering. We zijn heel blij met het eindresultaat.”

“Verrassend creatieve ideeën en uitgebreid netwerk van vakspecialisten”
Björn, Bloemendaal

“The Green Contractors onderscheiden zich door hun brede kennis van zaken bij bijzondere tuinprojecten en verrassend creatieve ideeën. Zo hebben wij nu een tuinafscheiding die tegelijk houtopslag is. Dat ziet er prachtig uit. En een bloeiende haag die verrukkelijk ruikt in het voorjaar. Dat is toch net anders dan een gewone haag. Alles gerealiseerd onder hun volledige regie: van ontwerp tot oplevering. We hebben nu een echt unieke tuin. Met exclusieve beplanting die Wim deels rechtstreeks uit Noord-Spanje haalde. Hun marktkennis en onderhandelingskracht bij het uitgebreide netwerk van internationale kwekerijen en alle andere benodigde disciplines staat garant voor hoge kwaliteit tegen de beste prijs.”