Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

Op zondag 10 december vanaf 15.00 uur signeert Jackie Sleper haar nieuwe boek Isola bij de prachtige stand van The Green Contractors in Hal 5 stand nr 52 tijdens Masters of LXRY 2017.

Jackie Sleper is als gast van The Green Contractors aanwezig bij de Masters of LXRY. Dit jaar met de olifant Gentle en haar onlangs verschenen boek Isola. 
De stand van The Green Contractors is ook dit jaar weer een schitterende tuinbeleving tijdens Masters of LXRY. En vormt een bijzondere achtergrond voor haar kunstwerken. Duuk Muilwijk en Wim Takkebos (The Green Contractors) zijn groot fan van Jackie Sleper en volgen haar al geruime tijd. Vanuit hun vriendschappelijke band werkt Jackie graag mee aan het tot stand komen van hun stand. Zo verplaatsen zij grenzen samen met Sleper.  
Signeersessie Jackie Sleper: Zondag 10 december vanaf 15.00 uur 
Masters of LXRY RAI Amsterdam Europaboulevard 22 The Green Contractors 
Hal 5 stand nr 524

Gentle

Jackie Slepers Gentle ontstond in 2017 op verzoek van De Olifantenparade, een groots opgezette openluchttentoonstelling van een stoet olifanten, stuk voor stuk kunstwerken, beschilderd door (inter)nationaal bekende kunstenaars. De Olifantenparade is opgericht met als doel aandacht te genereren voor de bescherming van de Aziatische olifant. Na afloop van de tentoonstelling werden de olifanten geveild in het nieuwe theater van Singer Laren onder leiding van veilinghuis Christie’s. Gentle verbeeldt de transformatie van Zwaan tot Olifant. Beide dieren betekenen voor Sleper zuiverheid, trouw en liefde. Behalve de grote olifant Gentle heeft zij een aantal unieke kleinere olifantjes gemaakt, waarvan er twee bij de Green Contractors te zien zijn.

Isola

 
Onlangs verscheen bij uitgeverij Lecturis Jackie Slepers boek Isola, dat een overzicht bevat van haar kleurrijke collages. De titel refereert aan het dorp Isola, hoog in de bergen van de Franse Alpes-Maritimes, waar zij zich regelmatig terugtrekt om te werken. De collages vertellen over haar leven en reizen, en zijn te beschouwen als haar dagboeken. Ook industrieel ontwerper Roderick Vos vond in Isola zijn inspiratie voor een aantal ontwerpen waaronder de organische Isola tafel. Het maakt dat ook hij een aandeel heeft in het boek, net als dichter Ingmar Heytze, die erg onder de indruk was van Jackies werk: ‘Alle collages van Jackie Sleper zijn vensters op andere werelden. Ze zijn mooi, kleurrijk, divers en rijk gevuld. (…) Vakantiefoto’s van een reis naar binnen, in de fantasie, waar alles kan en mag. Waar kun je immers meer jezelf zijn dan in jezelf.’