Duuk +31 657 546 136 | Wim +31 657 889 578

Tuinrenovatie

Wij zorgen voor een frisse gerenoveerde tuin

Door tuinrenovatie krijgt uw tuin een grondige opknapbeurt, zonder dat u alles opnieuw hoeft aan te schaffen. Bestaande materialen en tuinbeplanting worden waar mogelijk hergebruikt en de basis van uw tuin wordt grotendeels bewaard. Groot voordeel is dat de tuin niet helemaal op de schop gaat en het is vaak vriendelijker voor uw portemonnee dan een compleet nieuwe tuin aanleggen. Uw tuin wordt hersteld, bomen en struiken worden gesnoeid, verplaatst of verwijderd en straatwerk en schuttingen worden hersteld. Zo kunt u weer genieten van een bijna nieuwe tuin. Indien gewenst voegen wij ook nieuwe elementen toe.

Tuinrenovatie als een grondige opknapbeurt

Iedere tuin is na een tijd toe aan een grondige opknapbeurt. De terrassen zijn wat verzakt, de schutting staat wat scheef en kan wel een likje verf gebruiken. De bestaande beplanting is toe aan een forse snoeibeurt, hagen hebben hun mooie vorm verloren of de bomen passen qua proportie niet meer in de tuin. In deze gevallen is tuinrenovatie een goed idee.

Tuinrenovatie bij nieuwe wensen

 
Smaak, wensen en voorkeuren veranderen in de loop van de tijd. Wellicht is uw tuin nog prima in orde, maar zijn er bepaalde delen waar u minder tevreden over bent of wilt u graag extra elementen aan uw tuin toevoegen. Het terras ligt net niet meer op de goede plek om optimaal van de zon te genieten, u mist een plek met wat meer beschutting of u wilt genieten van een mooie buitenkeuken of jacuzzi. Ook in deze gevallen is tuinrenovatie de oplossing.

Tuin opnieuw aanleggen?

 
Soms volstaat een tuinrenovatie niet. Als partner adviseren wij u hier in. Dit is het geval wanneer de tuin te verwaarloosd is, uitermate gedateerd is of wanneer deze totaal niet meer past bij uw smaak. Dan is het beter een nieuw tuinontwerp te laten maken en de tuin opnieuw aan te laten leggen. Het voordeel is dat er geen beperkende voorwaarden van de oude situatie meer zijn.

Wilt u weten wat The Green Contractors voor uw tuin kunnen betekenen?  Neem contact op.